inscriptionari tricouri
HomeDespre noiArticoleComenzi onlineMagazin online / configuratorContact
Despre noi
 


Despre noi
 

Despre noi

 
Compania Franz Advertising beneficiaza de o experienta de 15 ani pe piata romaneasca si s-a remarcat intotdeauna prin calitatea serviciilor si produseolor oferite, reusind sa creeze cel mai complet magazin de personalizari din Romania. La aceasta performanta am putut ajunge prin efortul tinerei si inimoasei echipe din magazin dar si clientilor, carora pe aceasta cale le multumim.

Majoritatea materiilor prime folosite in procesele tehnologice de personalizare provin de la firme de import de renume mondial.

Multe din tehnicile si procedurilor folosite la personalizarea produselor au fost realizate in premiera in Romania de firma noastra, iar la una din ele suntem in continuare singurii ofertanti de pe piata romaneasca, lucru pe care il puteti constata vizitand magazinul nostru din Unirea Shopping Center.

Scopul nostru este acela de a cauta si dezvolta noi materiale si tehnologii pentru a putea acoperi o gama cat mai variata de produse pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.
comenzi online
configurator tricouri
 

Toate drepturile rezervate FRANZ.ro